Over Sanadens

Binnen onze praktijk voor tandheelkunde weten we hoe belangrijk een gezond en goed verzorgd gebit is. Al onze behandelingen zijn er op gericht uw gebit goed te verzorgen en gezond te houden. Afhankelijk van de gebitssituatie adviseren wij onze patiënten om ieder half jaar voor controle te komen, zodat we op tijd met bepaalde (preventieve) behandelingen kunnen beginnen.

Naast de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen zijn we ook gespecialiseerd in implantologie. In een oriënterend consult informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving informeren wij u, middels onderstaande link, over de verwerking van persoonsgegevens en de rechten die de AVG aan u als patient toekent.

Privacyverklaring Sanadens

Bent u nog geen patiënt bij ons, maar wilt u dat wel worden? Klik dan hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Gezondheidscentrum Zevenhuizen

Onze praktijk bevindt zich middenin het Gezondheidscentrum Zevenhuizen, op de hoek van de Pythagorasstraat en de Sluisoordlaan.  Naast onze praktijk vindt u er onder meer een apotheek, een fysiotherapeut, een podotherapeut en twee huisartsen. U kunt gratis voor de deur parkeren. 

Vanaf 6 september 2021 opent Sanadens haar deuren aan Pythagorasstraat 8. Hier wordt uitsluitend gewerkt door onze preventieassistentes en mondhygiënisten. U kunt in uw afspraakbevestiging of herinneringsmail terugvinden waar uw afspraak zal plaatsvinden. 

Efficiënte indeling,
moderne behandelkamers

Onze praktijk beschikt over 8 behandelkamers. We proberen uw afspraken altijd bij uw vaste tandarts in te plannen. In geval van nood of bij ziekte kunt u na een verwijzing eventueel door een collega geholpen worden.