Mondhygienist

Ben jij die mondhygiënist op zoek naar professionaliteit, teamwork, gezelligheid, vrijheid en zelfstandigheid? Dan ben je bij ons van harte welkom! Wij zoeken per september een mondhygiënist, dagen zijn in overleg. Net of bijna afgestudeerd? Voel je vrij om te solliciteren. We bieden je de begeleiding die bij je past.

Wie zijn wij?
Bij Sanadens werken ervaren allround professionals, vaak met een eigen specialisatie. Ons team bestaat uit tandartsen, implantologen, mondhygiënisten, preventieassistenten en natuurlijk alle overige, onmisbare functies. Samen zijn wij een gedreven en ambitieus team en hechten we veel waarde aan onderlinge betrokkenheid. 

Wat ga je doen?
Als gedreven professional ben jij de expert op het gebied van preventie en mondhygiëne.

Je verricht je werkzaamheden in het kader van de richtlijn Parodontale Screening, Diagnostiek en Behandeling in de Algemene Praktijk en beheerst de afzonderlijke onderdelen. Je werkt zelfstandig, maar tegelijk samen met anderen aan het totale zorg- en behandelplan. 

Jouw profiel
• Afgeronde Hbo-opleiding mondhygiëne/mondzorgkunde;
• Kennis van relevante wet- en regelgeving en de geldende protocollen, instructies en richtlijnen;
• Kennis van kwaliteitssystemen en –instrumenten;
• Bekend met Exquise (is een pré);
• In ieder geval 3 dagen beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende, dynamische functie binnen een gezellig team. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en krijgt veel vrijheid om je functie verder vorm te geven. Onze gedachten gaan uit naar een loondienstverband, maar andere opties zijn ook zeker bespreekbaar. 

Interesse? Bel gerust voor meer informatie of stuur ons vandaag nog je cv en motivatie. Tot snel!

Graag per e-mail aan Eva-Lin Wolven: e.wolven@sanadens.nl