Het maken van een nieuwe afspraak

Nadat u bij ons bent geweest voor een periodieke controle, nacontrole of een andere behandeling, maakt één van onze balieassistentes het liefst direct een nieuwe (halfjaarlijkse) afspraak met u. Wanneer dit niet mogelijk is, kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

Hiervoor zijn we van maandag t/m vrijdag bereikbaar op nummer:
055 - 3664924.

Twee a drie werkdagen voor de geplande afspraak ontvangt u een herinneringsmail met daarin de afgesproken datum en tijd. Op dit bericht kunt u overigens niet reageren om uw afspraak te annuleren of te verplaatsen (zie ook hieronder bij ‘Een afspraak annuleren of verplaatsen’)!

Nieuwe patiënt?

Heeft u onlangs een bevestiging gekregen dat u bij onze praktijk kunt worden ingeschreven? Geef dit dan door bij het maken van de afspraak, zodat onze assistentes extra tijd voor u kunnen reserveren. Wilt u graag patiënt worden? Dan kunt u het inschrijfformulier op deze website invullen.

Een afspraak annuleren of verplaatsen

Voor het annuleren of verplaatsen van een afspraak dient u minimaal 48 uur van tevoren telefonisch contact met ons op te nemen. Het is dus niet mogelijk om dit per mail te doen! Geeft u deze wijziging te laat aan ons door, dan zijn we helaas genoodzaakt de kosten voor de gereserveerde tijd aan u in rekening te brengen.

Online uw afspraak maken

Heeft u nog geen afspraak voor de periodieke controle gemaakt, dan ontvangt u voor die tijd een e-mail van ons. Via de link in dit bericht komt u in onze centrale agenda zodat u deze afspraak zelf kunt maken.