Sterie- en OmloopASSISTENT(E)

Aanpakker gezocht!
Ben jij gedreven, leergierig, zelfstandig, beschik jij over de juiste diploma’s en ben je minimaal 26 uur inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Bij Sanadens werken ervaren professionals met bijna allemaal hun eigen specialisatie. Denk hierbij aan mondhygiënisten, implantologen, preventieassistenten en natuurlijk de tandartsen. Wij zijn een gedreven en ambitieus team en vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze werknemers.

De functie
Jij bent de steun en toeverlaat van de praktijk. Jij vindt het fijn om een zelfstandige rol te hebben en de verantwoordelijkheid te dragen voor het reilen en zeilen binnen de sterilisatie ruimte. Je haalt het vuile instrumentarium in de behandelkamers op en zorgt ervoor dat de nieuwe trays weer naar de diverse behandelkamers komen. Je verricht daarnaast de nodige hand en span diensten voor je collega's. Tussendoor verricht je ook administratieve werkzaamheden.  Daarnaast stem je werkzaamheden af met collega’s. Je signaleert en meldt organisatorische en procesmatige knelpunten bij de tandarts en praktijkmanager.

Waar beschik jij over:
• Je hebt MBO 3 werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of relevante werkervaring;
• Je hebt kennis van hygiëne en infectiepreventie in het kader van het steriliseren en desinfecteren van de behandelkamers, materialen en instrumenten.
• Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en de geldende protocollen, instructies en richtlijnen (oa. WIP-richtlijn).

Wie ben jij
• 
Je bent nuchter van aard met de juiste instelling en het hart op de juiste plek, betrokken en communicatief vaardig;
• Je bent een teamplayer, sociaal vaardig en proactief. Jij ziet werk liggen en anticipeert daar meteen op;
• Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag.

Wat bieden wij jou?
Allereerst kom je in een super gezellig en warm team terecht. Collegiaal, loyaal, humor en betrouwbaar zijn kernwoorden waarmee je het team het beste kunt omschrijven.
Onze voorkeur gaat uit naar een omloopassistent(e) die zich voor een langere periode aan onze praktijk wil verbinden. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de KNMT.

Reageren:
U kunt uw reactie per e-mail richten aan Martijn Bonthond: bonthond@sanadens.nl.