Schoonmaakmedewerker

Is het bij jou thuis altijd spik en span? Vind je hygiëne net zo belangrijk als wij? Dan is werken in de schoonmaak bij ons in de tandartspraktijk echt iets voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een betrouwbare en ervaren collega die erg gemotiveerd is en graag de handen uit de mouwen steekt!

Wie zijn wij?
Wij zijn een tandartspraktijk in Apeldoorn (naast winkelcentrum Anklaar). Bij ons werken mondhygiënisten, implantologen, preventieassistenten en natuurlijk de tandartsen. Wij zijn een gedreven en ambitieus team en vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze werknemers.

Wat ga je doen?
Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak binnen onze tandartspraktijk (2 locaties, zijn naast elkaar gevestigd). Jij zorgt er elke dag voor dat alle ruimtes weer netjes schoongemaakt worden. Taken zoals stofzuigen, dweilen, stof afnemen, toiletten reinigen, voorraad koffie en sanitair bijvullen zijn jou niet onbekend.

Wie ben jij?
Je neemt veel ervaring met je mee en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent enthousiast en hebt oog voor detail. We vinden het fijn als je meedenkt en knelpunten signaleert. En het belangrijkst: je vindt hygiëne erg belangrijk! Onze voorkeur gaat uit naar een duo baan (2x ca. 9 uur per week). Dat betekent dat je deze functie samen met een collega uitvoert. Je bent beschikbaar op maandag t/m vrijdag vanaf 05.00 - 06.45 uur of 21.00 - 22.30.

De functie is ook alleen uit te voeren. Je werkt dan ca. 17,5 uur per week. De schoonmaaktijden worden dan aangepast en dan werk je van 03.30 - 07.00 of 21.00 - 00.00.

Wat bieden wij?
- Een goed salaris van minimaal €15,- per uur;
- Pensioenopbouw;
- 8% vakantiegeld;
- Contract van 7 maanden met uitzicht op vast dienstverband;
- Mogelijkheid tot fietsplan of sportschoolvergoeding van €15,- bruto per maand.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Ilonka of Eva-Lin via 055-3664924 of info@sanadens.nl